За нас

БИЗНЕС КАПИТАЛ е счетоводна кантора, чийто собственик е с над 20-годишен опит в областта на счетоводството, данъците, ТРЗ и свързаните с тях административни услуги.
Кантората работи успешно с фирми и физически лица от различни икономически сектори, което ви гарантира отлично счетоводно обслужване, данъчно облагане и администриране на персонала, съгласно актуалните законови изисквания за всеки един бизнес.
Екипът ни е съставен от професионалисти с подходящо образование и натрупан с годините опит, които ще ви предоставят експертиза в широк спектър от услуги в областта на счетоводството.

Нашите услуги

БИЗНЕС КАПИТАЛ може да ви бъде полезна с предоставянето на абонаментно счетоводно обслужване и/или извършване на еднократни консултантски и административни услуги.
Клиентите ни могат да бъдат сигурни, че ще получат обслужване на високо професионално ниво, при това на конкурентна цена и при спазване на всички законоустановени срокове.
Основен приоритет в работата ни по предоставяне на услуги за фирмено счетоводство, данъци и осигуровки е да установим лоялни бизнес отношения със своите клиенти.
Експертизата ни по отношение на финансите е предпоставка за получаване на информация, основана на реални финансови показатели, въз основа на която да вземете правилните управленски решения.

Нашите принципи

Отношенията с клиенти ни се основават на принципи като доверие, прозрачност и законност. Вярваме, че установяването на дългосрочни отношения с клиентите ни се гради на доверие помежду ни.
За осигуряването на качествено фирмено счетоводство винаги се ръководим от актуалните законови норми и не допускаме каквито и да било отклонения от тях.
Изискваме от клиентите си навременен достъп до документооборота на фирмата, пряко касаещ счетоводната дейност. Само по този начин биха могли да вършим работата си по установения ред и в предвидения от закона срок.
Цялостният процес по обслужването на фирми и физически лица става възможен, благодарение на ефективната и навременна комуникация между страните. Ние сме на среща, за да отговорим веднага при възникнал казус, който е в компетенцията ни. Интервю с Веселина Пажева
 
Колко дълго си работила като счетоводител и защо се занимаваш с това ?
Това което владее моят ум и сърце е постоянното усъвършенстване на човек! Открих го в моята професия – СЧЕТОВОДИТЕЛ, която ме предизвиква ежедневно и безконечно ! Въпреки, че от страни изглежда много скучно, аз си обичам професията!

Над 20 годишният ми опит в корпоративния бизнес като Главен счетоводител, участието ми в множество проверки и ревизии, приключили без нито една глоба или санкция в резултат на добре свършената ми работа, реших да използвам в помощ на свободни професии, малки и средни фирми, които имат необходимост от доверен партньор в своето счетоводство и ежедневно решаване на казуси от техния бизнес !

Кои са твоите клиенти ?
Работя с хора като теб – свободни професии, собственици на малък и среден бизнес. Помагам им да взимат информирани решения и да оптимизират данъчните задължения. Това са собственици на фирми , които се занимават с търговия на едро и дребно, извършват дейност в дигиталната среда – онлайн магазини, онлайн обучения и консултации, езикови центрове, автосервизи, строителни фирми , ресторантьори и хотелиери, ландшафт центрове и свободни професии – адвокати, ЧСИ(частни съдебни изпълнители), гримьори, фрийлансъри и много други.

Какво ще бъде, ако досега не си работила с клиенти от моя бранш?
С нов клиент започваме задължително с безплатна опознавателна среща, за да разбера три основни неща за него: какво иска да постигне, какви цели си поставя и каква дейност развива. Още на тази среща имам отговор, дали мога да бъда полезна с моите услуги ! Задължително се запознавам с дейноста им в детайли, за да предложа най-добрите решения и постигнем търсените резултати.

Какво те отличава от останалите счетоводни дружества ?
Това което ме отличава от останалите счетоводни дружества, че ежемесечно нашите клиенти получават информация за основните финансови показатели във фирмата си. На всеки три месеца анализираме текущите резултати и предлагам решения за  за предотвратяване на проблеми . По този начин собствениците на фирми, взимат информирани решения базирани на финансовото състояние на тяхното дружество.

Какво се очаква от мен?
От теб се очаква това, което сме обсъждали да прилагаш в бизнеса си. За да ти бъдем полезни е много важно своевременно да предаваш счетоводната документация към нас. И не на последно място е ефективната комуникация за проблемите, които срещаш и нови идеи които имаш в бизнеса, да бъдат обсъдени, за да ти дадем най-добрите решения за теб!

За кого не са предназначени твоите услуги?
Аз внимателно селектирам хората, с които работя, като избирам само тези, които се заинтересовани да постигнат нещо в бизнеса си. Не мога да бъда полезна на собственици на бизнеси, които с месеци не предават документите към нас за обработка и не проявяват интерес към собствената си фирма. Не мога да съм полезна на собственици, които не желаят да променят начина на работата си, който е бил грешен и може да доведе до множество проблеми. Или такива които мислят, че „щом сега е минавало и е нямало проблем, защо трябва да променя нещо за в бъдеще“.
НЕ СА МОИ КЛИЕНТИ , собственици на бизнеси, които искат да работят в сивия сектор, но когато им дойдат на проверки или ревизия мислят, че счетоводителят е фокусник !!!

Мога ли да се свържа с твои клиенти, за да разбера от тях какво е да се работи с теб ?
Абсолютно. Окуражавам те да прочетеш всички отзиви на моите клиенти тук. И след това може да пишеш по имейл на тези от тях, които искаш, за да попиташ за допълнително мнение, за да разбереш какво те са получили от работата си с мен.

Аз искам да работя с теб. Какви са опциите, които имам?
Поздравления, че взимаш решение да се движиш към още по-голям успех. Аз ще се радвам да работим заедно. В зависимост от специфичните нужди на всеки клиент, създадохме пакети с услуги, като можеш да избереш тази, която дава решения на твоите проблеми.
 
ОК, аз знам коя програма искам. Как да започна?
Чудесно! Една от отличителните черти на хората, които са успешни, е, че взимат решение бързо. Това умение ги води към постигане на резултати много по-бързо от останалите. Известно е, че повечето такива хора вземат решенията си с кураж базирано най-вече и на интуицията си. Така че, ако усещаш, че да работиш с мен ще ти донесе резултати, действай.
Пиши ми на office@businesscapital.bg  или попълни заявка за опознавателна среща тук:
Заяви опознавателна среща
Аз все още имам въпроси, мога ли да ти се обадя?
 
Разбира се. Ако имаш въпроси, пиши на  office@businesscapital.bg   или се обади на 052/953 359 и аз или екипът на БИЗНЕС КАПИТАЛ ще ти дадем отговори на всичко, което те интересува и ще те посъветваме коя е най-подходящата програма за теб.

ЗАЩОТО МОЯТА ЦЕЛ Е ВАШИЯТ УСПЕХ И ВЯРВАМ, ЧЕ ИНВЕСТИЦИЯТА В БИЗНЕСА НИКОГА НЕ Е НАПРАЗНА !