Отзиви

3 ИН ООД - Екатерина Димитрова - управител - онлайн търговия с хранителни добавки

Защо избрахме БИЗНЕС КАПИТАЛ?
Когато преди близо 5 години решихме да стратираме своя бизнес, направихме редица срещи със счетоводители, които да поемат фирма, започваща от нулата. Най-пълно, подробно и разбираемо обяснение на счетоводните процеси, които ни очакват, получихме именно от Веселина Пажева и за щастие решихме да й се доверим! 

Виж повече ...

КАРЕКСПРЕС ООД - Климент Атанасов - управител - ремонт и поддръжка на автомобили от марките  на Stellantis group    

За периода на съвместното ни сътрудничество от 2018г. отбелязвам три основни подобрения в счетоводното управление  на фирмата, което осигури „Бизнес капитал”:
  • отчет на всяко тримесечие, относно финансовото състоянието на фирмата;
  • квалифицирани и навременни консултации, за предстоящи промени;
  • спокойствие, при проверки от институциите;
Виж повече ...

"СЕНС-7" ЕООД - Петя Владимирова - управител - търговия със сребърна бижутерия   

В процеса на съвместна работа се потвърдиха очакванията ми за отлично партньорство. БИЗНЕС КАПИТАЛ ме убедиха в своето професионално отношение и отговорност към поетите задължения – винаги информирани, с бързи реакции и мотивирани за работа. Чрез тях получавам спокойствие, навременна информация за фин. състояние на фирмата, консултации по всяко време и подават всички необходими документи пред институциите.  

Виж повече ...

Езиков център - К,К,&В- Френдс - Екатерина Димитрова - управител  

Искам да ви разкажа какви са най-съществените подобрения в работата ми благодарение на  сътрудничеството със счетоводна кантора БИЗНЕС КАПИТАЛ.Доверявайки им се,съм спокойна, че всички документи са обработени навреме. Мога да разчитам своевременно да получавам сведения за финансовото състояние на фирмата. При възникнали казуси винаги съм поканена на консултация , при която ми се предлагат различни варианти за решаване на възникналата ситуация.Индивидуалният подход към всеки клиент е важен за фирмата. Благодарение на тях съм спокойна, че мога да отделям достатъчно време за моя бизнес, тъй като те подават всички небходими документи пред инстиуциите. 

Виж повече ...

Адвокат Росен Сербезов

Разчитам много на тях, тъй като имат професионално отношение към работата си, спестяват ми време за подаване на нужната документация към различни държавни институции и ми дават сигурност при отчитане на дейността. Използвам тяхната експертиза при данъчни дела и по различни казуси в областта на счетоводството.

Виж повече ...

Дарина Славова Сербезова-Славова, ЧСИ

Със стартиране на дейноста ми като частен съдебен изпълнител започна и търсенето на счетоводител, който е запознат с моята дейност.
Трудно можеш да откриеш счетоводители, които са работили в тази сфера, а още по-трудно, на които можеш да се довериш.

Виж повече ...


 

`