Когато започвате да си търсите счетоводител, не е добре да избирате на принципа най-ниска цена ! Масово се търси на принципа,  кой ще даде най-ниска оферта. Цената на счетоводната услуга зависи от няколко компонента:
 

  1. Брой фактури за покупка.
  2. Брой фактури за продажба.
  3. Брой персонал.
  4. Вид дейност: търговия, услуги, производство, строителство или други.
  5. Сделки в ЕС и извън ЕС.
  6. Регистрация по ДДС.
  7. Брой банкови сметки.
     

Нещо което трябва да провокира у вас притеснение е, ако отсрещната страна винаги ви отговаря : НЯМА ПРОБЛЕМИ ! Това всеки иска да чуе, независимо от желанията на клиента! Обикновено отрицателните отговори не се харесват на отсрещната страна! Така както съветвам всеки да стартира своя бизнес, регистрирайки фирма, което е свързано с едни разходи всеки месец от минимум 350,00 лв. Но това във времето е показало, че няма да доведе до стресови ситуации и неприятни изненади на собственика на фирмата.

Задължително обяснете, естеството на вашата дейност. Пред адвокат, доктор и счетоводител се казва всичко ! Така специалиста пред вас ще може да бъде максимално полезен.

Информирайте своевременно какво се случва във вашия бизнес, защото вие трябва да работите заедно и да имате една обща цел

Изисквайте от вашия счетоводител, какви са счетоводните резултати във вашето дружество, какво би ви посъветвал да предприемете, ако има проблем.

Интересувайте се какво се случва във вашия бизнес, защото крайния резултат какъвто и да е той, положителен или отрицателен, вие като собственик носите отговорност. Затова бъдете отговорни както към бизнеса си, така и към хората с които работите !

  

ЗАЯВЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА

 

Тази среща е напълно безплатна за вас, на нея ще се запозная с вашата фирма и
ще поговорим за възможните решения.

Само натиснете бутона и попълнете регистрационна форма

    Искам опознавателна среща

 

За контакти:
тел: 0888 205055
 
 
e-mail: office @ businesscapital.bg
 
Последвайте ни в Youtube:
Veselina Pazheva - YouTube
 
Последвайте ни във фейсбук:
 
Заповядайте във фейсбук група
Данъчни умения за малък и среден предприемач - Бизнес Капитал ЕООД